De Hooiberg

In de knutselhoek maken de kinderen bootjes. Karton, kurken, houten stokjes; alles wordt gebruikt. Dan is het grote moment daar. Het zonnetje schijnt en de kinderen gaan op het schoolplein de bootjes op de zelfgemaakte waterbaan testen. Zullen de bootjes varen? Ja hoor het lukt!

Welkom bij BSO De Hooiberg! Onze BSO is gehuisvest in brede school De Weide en oecumenische school voor speciaal basisonderwijs Het Plankier in de Weidevenne. In het gebouw van de Hooiberg zijn ook kinderdagverblijf de Vlindertuin en peuteropvang het Lieveheersbeestje gevestigd. Bij ons is de sfeer prettig en ongedwongen. Kinderen kunnen lekker buiten spelen, spelletjes doen of rustig een stripboekje gelezen in een van de ‘chillhoekjes’.

Activiteiten in verschillende thema’s

Wij organiseren activiteiten en spelletjes rondom verschillende actualiteiten en onderwerpen. Deze sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen. Kinderen leren nieuwe dingen en kunnen eigen ideeën inbrengen. Maandelijks sturen wij het activiteitenrooster naar de ouders toe. Zo weten u en uw kind precies wat voor leuks we gaan ondernemen.

Groepen op basis van leeftijd

Op maandag, dinsdag en donderdag is er één groep in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Op de donderdag is er een groep van, 6 tot 8 jaar . Natuurlijk wordt er niet alleen naar de leeftijd gekeken maar ook naar de ontwikkeling van een kind. Na het eten en drinken voegt de 6 tot 8 jaar groep samen met BSO Plankier en volgt hier het opendeurbeleid.

BSO voor verschillende basisscholen

Bij BSO De Hooiberg vangen we kinderen op van openbare basisschool De Weidevogels en speciaal basisonderwijs Het Plankier. In de vakanties vangen wij ook de kinderen van BSO Willem Eggert op. Op de ochtenden, de woensdag en de vrijdag is BSO de Hooiberg samengevoegd met BSO Plankier. 

 

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de Bereboot”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties