De Hooiberg

In de knutselhoek maken de kinderen bootjes. Karton, kurken, houten stokjes; alles wordt gebruikt. Dan is het grote moment daar. Het zonnetje schijnt en de kinderen gaan op het schoolplein de bootjes op de zelfgemaakte waterbaan testen. Zullen de bootjes varen? Ja hoor het lukt!

Welkom bij BSO De Hooiberg! Onze BSO is gehuisvest in obs Weidevogels en oecumenische school voor speciaal basisonderwijs Het Plankier in de Weidevenne. In het gebouw van de Hooiberg zijn ook kinderdagverblijf de Vlindertuin en peuteropvang het Lieveheersbeestje gevestigd. Bij ons is de sfeer prettig en ongedwongen. Kinderen kunnen lekker buiten spelen, spelletjes doen of rustig een stripboekje gelezen in een van de ‘chillhoekjes’.

Activiteiten in verschillende thema’s

Wij organiseren activiteiten en spelletjes rondom verschillende actualiteiten en onderwerpen. Deze sluiten aan bij de belevingswereld van kinderen. Kinderen leren nieuwe dingen en kunnen eigen ideeën inbrengen. Maandelijks sturen wij het activiteitenrooster naar de ouders toe. Zo weten u en uw kind precies wat voor leuks we gaan ondernemen.

Groepen op basis van leeftijd

Wij hebben een groep voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar: De Eendenvijver. Deze is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag voegen zij samen met de groep Het Zwanenmeer.

Het Zwanenmeer is een groep voor kinderen van 5 tot en met 8 jaar. Deze is 5 dagen geopend per week. Op woensdag en vrijdag zijn zij samengevoegd met de groep De Eendenvijver

Natuurlijk wordt er niet alleen naar de leeftijd gekeken maar ook naar de ontwikkeling van een kind.

BSO voor verschillende basisscholen

Bij BSO De Hooiberg vangen we kinderen op van openbare basisschool Weidevogels, speciaal basisonderwijs het tangram en speciaal basisonderwijs Het Plankier. Op de ochtenden en  de woensdag is BSO de Hooiberg samengevoegd met BSO Plankier.

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven

Schrijf uw kind hier online in voor BSO De Hooiberg.

 

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties