’t Boterbloempje (VVE)

‘t Boterbloempje is een gezellige ruime peuteropvang, waar veel te beleven is voor de kinderen. Klussen in de stoere bouwhoek, spelen met poppen in de huishoek en uitdagende puzzels oplossen in de puzzelhoek, het kan allemaal!

Welkom bij ‘t Boterbloempje! Wij zijn gevestigd in basisschool De Ranonkel in de Gors, samen met buitenschoolse opvang Gorsebos.

Samen spelenderwijs leren

Onze pedagogisch medewerkers creëren een warme en ontspannen sfeer waarin kinderen gewend raken om in een groep te spelen. Samen knutselen, dansen en buiten op avontuur. Uw kind doet zo op speelse wijze veel vaardigheden op én heeft daar plezier in.

Aansprekende thema’s met educatieprogramma Uk & Puk

Bij ”t Boterbloempje werken we met thema’s die voortkomen uit het vroeg- en voorschoolse educatieprogramma Uk & Puk. De eerste stapjes op het gebied van taal, rekenen en sociale vaardigheden komen allemaal aan bod. Om de ontwikkeling te stimuleren, sluiten de thema’s aan bij de leefwereld van de kinderen. Het thema komt terug tijdens de dagopening in de kring en in de activiteiten.

Zelfverzekerd naar de basisschool

Ontwikkelen én plezier maken staan voorop. Met veel plezier, liefde en aandacht bereiden we uw peuter voor op de basisschool. Zo gaat hij/zij straks zelfverzekerd naar groep 1.

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven

Schrijf uw kind hier online in voor Peuteropvang Boterbloempje.

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties