't Lieveheersbeestje

‘En die heb ik gemaakt. En die.’ Het is maandagochtend en de kinderen komen enthousiast het lokaal binnen. Ze laten trots hun kunstwerken aan hun ouders zien. ‘En welk speelgoed vind je hier leuk?’ vraagt een moeder aan haar peuter. ‘Die. En die. En dat en deze en..’ Juist. Alles is leuk.

Welkom bij peuteropvang ’t Lieveheersbeestje! Wij zijn gevestigd in brede school De Weide in Weidevenne, samen met de scholen en buitenschoolse opvang De Hooiberg. Dit is een warme en veilige omgeving waar peuters zich optimaal kunnen ontwikkelen. Samen lezen, knutselen en op avontuur in de tuin. Ontwikkelen én plezier maken staan voorop.

‘Kijk mama, zelf gemaakt!’

Tijdens de inloop is er tijd genoeg om met uw peuter een puzzeltje te maken en zijn/haar werkjes te bekijken. Uw kind zal u trots het lokaal laten zien. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om onderling ervaringen met elkaar uit te wisselen of om een praatje te maken met ons hechte team. Peuterspeelzaal ’t Lieveheersbeestje valt onder brede school De Weide en werkt volgens de richtlijnen van de ‘Vreedzame school’. De steekwoorden hierbij zijn: duidelijkheid en veiligheid, samenwerken, respect, normen en waarden.

Lekker buiten spelen

We spelen veel buiten want dat is leuk en gezond voor ieder kind. Samen rennen, taarten bakken in de zandbak en spelen met rode herfstblaadjes, de kinderen vinden het prachtig.

Aansprekende thema’s met educatieprogramma Uk & Puk

Wij werken volgens het vroeg- en voorschoolse educatieprogramma Uk &Puk. Om de ontwikkeling te stimuleren, behandelen we thema’s die aansluiten bij de leefwereld van de kinderen. De eerste stapjes op het gebied van taal, rekenen en sociale vaardigheden komen allemaal aan bod. In een klein groepje lezen we bijvoorbeeld een boek en met een ander groepje spelen we een fantasiespel in de themahoek.

Door ouders uitgeroepen tot beste peuteropvang

Het is al weer een poosje geleden, maar we zijn er trots op: Lieveheersbeestje is in 2015 door ouders uitgeroepen tot de beste peuterspeelzaal in Noord-Holland. Wij wonnen hiermee de Opiness kinderopvang award.

Rondleiding
Wilt u eerst de locatie zelf zien? Dat kan! Vraag gerust een rondleiding aan.

Inschrijven

Schrijf uw kind hier online in voor Peuteropvang ‘t Lieveheersbeestje.

Ouders aan het woord

“Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
bekijk al onze locaties