’t Pierement

Welkom bij BSO ‘t Pierement!

Wij zijn gevestigd in de wijk Purmer Zuid te Purmerend, in IKC ’t Pierement. Ook onze peuteropvang Eigenwijs is hier gevestigd. Binnen een IKC werken onderwijs en opvang inhoudelijk en organisatorisch samen vanuit één pedagogische visie. Onderwijs en opvang zitten samen onder één dak. Dit biedt een vertrouwde omgeving voor uw kind én zorgt voor een intensieve samenwerking tussen school en opvang. Kinderen kunnen bij ons hele dag terecht om te leren, te spelen, te ontmoeten en te ontspannen.

Vrolijke en huiselijke sfeer

Basisschool ’t Pierement is een kleinschalige school, waar fijn en sociaal met elkaar wordt omgegaan. Op de BSO hanteren wij dezelfde normen en waarden. Wij dagen de kinderen uit om verantwoordelijkheid te nemen en op onderzoek uit te gaan. Bijvoorbeeld in het veelzijdige handarbeidlokaal of op het ruime schoolplein, dat volop mogelijkheden biedt om samen buiten te spelen. Bij BSO ’t Pierement heerst een knusse, vrolijke en huiselijke sfeer zodat de kinderen na school zich thuis bij ons voelen. Na wat relaxen, eten en drinken is het weer tijd voor actie. Sporten in de eigen gymzaal, spelletjes spelen, of rustig een boekje lezen. Op BSO ’t Pierement kan het allemaal!

Samenwerking met BSO de Zuipool

Op woensdag, vrijdag en tijdens vakanties voegen wij samen met BSO de Zuidpool. Ook de voorschoolse opvang wordt vanuit onze BSO locatie de Zuidpool georganiseerd. Mocht de vraag groot genoeg zijn, zal de voorschoolse opvang ook vanuit BSO ’t Pierement worden georganiseerd. Natuurlijk houden wij u hiervan op de hoogte.
Heeft u uw keuze gemaakt? Meld u dan nu aan! Wij reserveren snel een plekje voor u.

Meer informatie?

Pierement