De locatie

In de Brede School De Kraal in de Weidevenne vind je onze Buitenschoolse opvang Anansi. Een ruime en overzichtelijke BSO. Je kind krijgt hier de kans om te ontspannen en zich verder te ontwikkelen.

Ons pedagogisch team bezorgt de kinderen een onvergetelijke tijd. Wat dacht je van samen met vrienden en vriendinnen koken, knutselen, muziek maken en spelletjes spelen. Binnen, buiten en in de grote gymzaal. Voor iedere leeftijd is er genoeg te beleven!

Contactgegevens

Zambezilaan 278, 1448 PN Purmerend
Operationeel manager: Kim Oude Groote Beverborg
LRK nummer: 158827892
Openingstijden
Voorschoolse opvang Naschoolse opvang
Maandag 7.00 – 8.30 14.00 – 18.30
Dinsdag 7.00 – 8.30 14.00 – 18.30
Woensdag 7.00 – 8.30 14.00 – 18.30
Donderdag 7.00 – 8.30 14.00 – 18.30
Vrijdag 7.00 – 8.30 14.00 – 18.30
Op deze locatie vind je ook
Speciale groepen per leeftijd

BSO Anansi is een ruime BSO. We hebben verschillende groepen om te zorgen dat de activiteiten passen bij de leeftijd van je kind. Zo voelt je kind zich snel op zijn gemak.

Opendeurenbeleid

Wil je kind op ontdekkingstocht buiten de eigen ruimte? Samen met jou als ouder bespreken we of je kind hier klaar voor is. Je kind kiest zelf in welke ruimte hij speelt. Altijd onder toezicht van onze Pedagogisch Medewerkers.

Voorschoolse opvang

Moet je vroeg weg voor je werk? Geen probleem! We bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.00 uur. Samen rustig wakker worden en we brengen je kind naar de klas. Dit zorgt voor een relaxte ochtend!

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Voorschoolse en naschoolse opvang 52 € 9,12
Naschoolse opvang 52 € 9,12
Voorschoolse en naschoolse opvang 40 € 10,70
Naschoolse opvang 40 € 10,70
Voorschoolse opvang 40 € 10,70
Vakantieopvang € 10,70

Een dag op BSO Anansi

Voorschoolse opvang
Om 07.00 uur openen onze deuren. Je kind kan bij ons rustig wakker worden, terwijl jij naar je werk gaat. Samen ontbijten we en doen we activiteiten waar je kind op dat moment zin in heeft. We zorgen dat je kind in de klas is, voordat de laatste schoolbel gaat! Zo heeft iedereen een relaxte ochtend!

 

Naschoolse opvang:

 • Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.
 • Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind kiezen uit verschillende gezamenlijke activiteiten. Zoals soep maken of een kunstwerk maken. Of heerlijk buiten in de speeltuin.
 • Om 17.00 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag.

 

 

 

 

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

BSO Anansi heeft 4 groepen. Ieder kind heeft een eigen basisgroep met vaste pedagogisch medewerkers.

Bij BSO Anansi vangen wij met plezier kinderen op van:

 • Oecumenische basisschool Kawama
 • Openbare basisschool Oeboentoe
 • Basisschool Kuna Mondo

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina.

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

BSO Anansi is goed bereikbaar! Je kunt gratis voor de deur parkeren.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.