De locatie

In de gymzaal klinkt een luid applaus. De kinderen en Pedagogisch Medewerkers klappen en roepen: “We want more!” Een paar kinderen staan stralend van trots voor de groep en maken een diepe buiging in hun verkleedkleding; het optreden was zeer geslaagd!

In basisschool De Nieuwe Wereld vind je onze kleinschalige BSO De Blokhut. Ons professionele team van Pedagogisch Medewerkers vindt het belangrijk dat je kind zich thuis voelt. Ze organiseren allerlei leuke activiteiten waaraan je kind mag meedoen. Zoals toneelstukjes opvoeren, knutselen, spelletjes spelen en lekker buitspelen. Het kan allemaal en niets is verplicht.

Contactgegevens

Yellowstone 9, 1448 XW Purmerend
Operationeel manager: Fanny Wustenhoff
LRK nummer: 799306526
Openingstijden
Voorschoolse opvang Naschoolse opvang
Maandag 07.00 – 08.30 14.30 – 18.30
Dinsdag 07.00 – 08.30 14.30 – 18.30
Woensdag 07.00 – 08.30 14.30 – 18.30
Donderdag 07.00 – 08.30 14.30 – 18.30
Vrijdag 07.00 – 08.30 14.30 – 18.30
Op deze locatie vind je ook
Speciale groepen per leeftijd

We hebben verschillende groepen om te zorgen dat de activiteiten passen bij de leeftijd van je kind. Zo voelt je kind zich snel op zijn gemak.

Opendeurenbeleid

Wil je kind op ontdekkingstocht buiten de eigen ruimte? Samen met jou als ouder bespreken we of je kind hier klaar voor is. Je kind kiest zelf in welke ruimte hij speelt. Altijd onder toezicht van onze Pedagogisch Medewerkers.

Voorschoolse opvang

Moet je vroeg weg voor je werk? Geen probleem! We bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.00 uur. Samen rustig wakker worden en we brengen je kind naar de klas. Dit zorgt voor een relaxte ochtend!

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Voorschoolse en naschoolse opvang 52 € 9,12
Naschoolse opvang 52 € 9,12
Voorschoolse en naschoolse opvang 40 € 10,70
Naschoolse opvang 40 € 10,70
Voorschoolse opvang 40 € 10,70
Vakantieopvang € 10,70

Een dag op BSO De Blokhut

Voorschoolse opvang
Om 07.00 uur openen onze deuren. Je kind kan bij ons rustig wakker worden, terwijl jij naar je werk gaat. Samen doen we activiteiten waar je kind op dat moment zin in heeft. We zorgen dat je kind in de klas is, voordat de laatste schoolbel gaat! Zo heeft iedereen een relaxte ochtend!

Naschoolse opvang

 • Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.
 • Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind kiezen uit verschillende gezamenlijke activiteiten. Wat dacht je van een toneelstukje opvoeren of een kunstwerk maken. Of heerlijk buiten in onze aangrenzende speeltuin.
 • Rond 16.30 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kind te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen

BSO De Blokhut heeft 3 groepen. Ieder kind heeft een eigen basisgroep met vaste pedagogisch medewerkers.

Bij BSO de Blokhut vangen wij met plezier kinderen op van:

 • Openbare basisschool De Nieuwe Wereld
 • Oecumenische basisschool De Marimba

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina. 

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

BSO De Blokhut is goed bereikbaar! Je kunt gratis voor de deur parkeren.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.