Warm, persoonlijk en vertrouwd

Kinderopvang Purmerend is een professionele kinderopvangorganisatie en al meer dan 40 jaar de grootste aanbieder van kinderopvang in Purmerend. Wij bieden opvang in alle wijken van Purmerend in kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang.

Pedagogische ondersteuning vanaf de babytijd tot aan de middelbare school

Omdat wij zowel kinderdagverblijven, peuterspeelzalen als buitenschoolse opvanglocaties hebben, kunnen we uw kind jarenlang ondersteunen in de ontwikkeling. Door onze ervaring met kinderen in alle leeftijdsgroepen, kunnen we kind en ouder ondersteunen met de opvoeding. Waardevolle kennis gaat niet verloren als uw kind overgaat naar de basisschool.

Maatschappelijk verbonden in Purmerend

Lokale samenwerking is onze kracht. Kinderen groeien op in onze gemeenschap en hebben verbinding met school, andere kinderen, de buurt, de wijk en de stad. Samen bereiken we meer voor de jeugd in Purmerend. Wij werken intensief samen met scholen, schoolbesturen en gemeente. Ook met maatschappelijke instanties zijn we voortdurend in overleg.

Opvang met oog voor de toekomst

Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen al vroeg kennismaken met de wereld om hen heen. We leren ze spelenderwijs omgaan met uitdagingen en leren ze vaardigheden die zij in de toekomst goed kunnen gebruiken. Ook ICT en techniek hebben bijvoorbeeld een plek in ons aanbod, zodat we goed blijven aansluiten bij de ontwikkelingen in de maatschappij.

Kids Kinderopvang

Ook Kids Kinderopvang maakt onderdeel uit van Kinderopvang Purmerend. Met verschillende kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang bieden zij opvang in Landsmeer, Weidevenne, Oostzaan, Wormer en Jisp.

Kom bij ons kijken
Vraag hier een rondleiding aan
direct aanvragen
Kom bij ons werken
meer informatie
bekijk al onze locaties