De locatie

In de wijk Purmer-Zuid vind je onze BSO De Delta Beethoven in openbare basisschool De Delta Beethoven. Een opvang waar het ijzersterke team van Pedagogisch Medewerkers de kinderen iedere dag weer vermaakt:

“Van ouders horen we regelmatig dat we zulke creatieve activiteiten verzinnen. Zoals levend bingo en de gekke grabbelton tijdens Halloween. We zijn enthousiast en houden van een grapje. Omdat we een stabiel team zijn, zijn we goed op elkaar ingespeeld. Dat geeft structuur! Dat merken onze kinderen en de ouders!”

Contactgegevens

Beethovenstraat 62-64 1447 RS Purmerend
Operationeel manager: Fanny Wustenhoff
LRK nummer: 134747471
Openingstijden
Voorschoolse opvang Naschoolse opvang
Maandag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Dinsdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Woensdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Donderdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Vrijdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Op deze locatie vind je ook
Soepele overgang naar de BSO

Omdat wij in de basisschool zitten, stromen de kinderen zo vanuit de klas naar de opvang. De meeste kinderen kennen de PM’ers al! Dit zorgt voor een soepele overgang naar de BSO.

Opendeurenbeleid

Wil je kind op ontdekkingstocht buiten de eigen ruimte? Samen met jou als ouder bespreken we of je kind hier klaar voor is. Je kind kiest zelf in welke ruimte hij speelt. Altijd onder toezicht van onze Pedagogisch Medewerkers.

Ontwikkeling Kindcentrum

Samen met de school ontwikkelen we een Kindcentrum. Collega’s uit kinderopvang en onderwijs werken samen onder één dak. Voor kinderen van 0 tot 13 jaar! Benieuwd? Lees meer over het Kindcentrum.

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Voorschoolse en naschoolse opvang 52 € 9,12
Naschoolse opvang 52 € 9,12
Voorschoolse en naschoolse opvang 40 € 10,70
Naschoolse opvang 40 € 10,70
Voorschoolse opvang 40 € 10,70
Vakantieopvang € 10,70

Een dag op BSO De Delta Beethoven

Voorschoolse opvang

Om 07.00 uur openen onze deuren. Je kind kan bij ons rustig wakker worden, terwijl jij naar je werk gaat. Samen doen we activiteiten waar je kind op dat moment zin in heeft. We zorgen dat je kind in de klas is, voordat de laatste schoolbel gaat! Zo heeft iedereen een relaxte ochtend!

Naschoolse opvang

 • Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.
 • Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind kiezen uit verschillende gezamenlijke activiteiten. Binnen lekker koken of een van de andere spelactiviteiten of buiten op het grote schoolplein.
 • Om 17.00 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

BSO De Delta Beethoven heeft 2 groepen:

 • De Gitaar – 4 tot 12 jaar
 • Bongo’s – 4 tot 12 jaar

Je kind zit in een van deze basisgroepen met vaste Pedagogisch Medewerkers.

Bij BSO de Zuidpool vangen wij met plezier kinderen op van:

 • Basisschool De Delta Beethoven

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina.

 

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

BSO De Delta Beethoven is goed bereikbaar! Je kunt gratis voor de deur parkeren.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.