De locatie

Voelen jullie je thuis in een landelijke omgeving? Dan is buitenschoolse opvang De Robbedoes in Warder de plek voor je kind! Je vindt onze BSO in openbare basisschool ’t Tilletje.

Je kind heeft hier letterlijk en figuurlijk alle ruimte om helemaal tot rust te komen na een schooldag. Wanneer je binnenstapt voel je meteen de huiselijke sfeer. We zijn dol op samen koken, knutselen en spelletjes spelen.

Buiten geniet je kind volop van de frisse lucht. Dat kan ook niet anders midden in de weilanden! We spelen buiten op ons fijne speelplein met verschillende speeltoestellen. De kinderen rijden rond op verschillende fietsen. We hebben ook nog eens ontzettend leuke buren; je hoort ze op een afstand al blaten! Ja, het zijn schaapjes! Ze grazen op het weiland naast de BSO en soms komen ze even gluren bij het hek.

Contactgegevens

Warder 128c, 1473 PH Warder
Unit coördinator : Diana Patterer
LRK nummer: 283054797
Openingstijden
Voorschoolse opvang Naschoolse opvang
Maandag 07.00 – 08.30 14.45 – 18.30
Dinsdag 07.00 – 08.30 14.45 – 18.30
Woensdag Gesloten Gesloten
Donderdag 07.00 – 08.30 14.45 – 18.30
Vrijdag Gesloten Gesloten
Op deze locatie vind je ook
Voorschoolse opvang

Moet je vroeg weg voor je werk? Geen probleem! We bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.00 uur. Samen rustig wakker worden en we brengen je kind naar de klas. Dit zorgt voor een relaxte ochtend!

Soepele overgang naar de BSO

Omdat wij in de basisschool zitten, stromen de kinderen zo vanuit de klas naar de opvang. De meeste kinderen kennen de Pedagogisch Medewerkers al! Dit zorgt voor een soepele overgang naar de BSO.

Op avontuur in de natuur!

Samen met de kinderen gaan we graag op ontdekkingsavontuur in de natuur. Dit doen we op het speelplein, maar ook in de weilanden om ons heen. Ook bezoeken we graag de boer!

Tarieven BSO De Robbedoes

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Voorschoolse en naschoolse opvang 52 € 9,12
Naschoolse opvang 52 € 9,12
Voorschoolse en naschoolse opvang 40 € 10,15
Naschoolse opvang 40 € 10,15
Voorschoolse opvang 40 € 10,15
Vakantieopvang € 10,15

Een dag op buitenschoolse opvang De Robbedoes

Voorschoolse opvang
Om 07.00 uur openen onze deuren. Je kind kan bij ons rustig wakker worden, terwijl jij naar je werk gaat. Samen doen we activiteiten waar je kind op dat moment zin in heeft. We zorgen dat je kind in de klas is, voordat de laatste schoolbel gaat! Zo heeft iedereen een relaxte ochtend!

 

Naschoolse opvang

 • Rond 14.45 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.

 

 • Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind kiezen uit verschillende gezamenlijke activiteiten. Samen een mooi kunstwerk maken voor thuis. Of hoe maak je nu een gezonde pizza? Je kind bepaalt zelf waar hij of zij aan meedoet. We zijn ook dol op buitenspelen in een van de speeltuinen. Soms verrassen we de kinderen met een bezoekje aan de boer of wat dacht je van Pannenkoekenhuis Ootje Konkel? Heerlijk samen pannenkoeken eten!

 

 •  Om 17.00 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

BSO De Robbedoes Warder heeft 2 groepen en biedt voorschoolse opvang aan!

Bij BSO De Robbedoes in Warder vangen wij met plezier kinderen op van de gemeente Zeevang:

 • Openbare basisschool (OBS) ’t Tilletje
 • Openbare basisschool (OBS) Meester Haye in Beets

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina.

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en tweede Pinksterdag
 • Eerste en tweede Kerstdag

En voor een studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je tijdig bericht over deze datum.

BSO De Robbedoes is goed bereikbaar! Je kunt gratis voor de deur parkeren.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.