De locatie

Er heerst een actieve en gezellige sfeer bij BSO De Spetters! De kinderen helpen onze Pedagogisch Medewerkers graag met van alles: “Ik mag zelf activiteiten bedenken en helpen met het organiseren. Als veel kinderen dan meedoen, ben ik supertrots”, vertelt een van de kinderen: “We hebben zelfs een eigen knutsel- en kooklokaal! De kasten staan vol met karton, verf en andere materialen die we nodig hebben voor de mooiste kunstwerken. In het kooklokaal maken we soep of gezonde pizza’s. Het is elke keer weer een feestje op de BSO!

Je vindt onze BSO De Spetters in de Weidevenne. Wij grenzen aan de openbare basisschool (OBS) De Koempoelan. Wij vangen hier kinderen op van 4 tot 13 jaar. Onze gezellige ruimtes vangen veel daglicht en zijn huiselijk ingericht. Vervelen is geen optie, want er is genoeg te beleven. Van huishoek tot computerlokaal en een grote natuurtuin.

Contactgegevens

Gangeslaan 55, 1448 BV Purmerend
Operationeel manager: Fred Voorthuijzen
LRK nummer: 167444773
Openingstijden
Voorschoolse opvang Naschoolse opvang
Maandag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Dinsdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Woensdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Donderdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Vrijdag 07.00 – 08.30 14.00 – 18.30
Voorschoolse opvang

Moet je vroeg weg voor je werk? Geen probleem! We bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.00 uur. Samen rustig wakker worden en we brengen je kind naar de klas. Dit zorgt voor een relaxte ochtend!

Soepele overgang naar de BSO

Wij grenzen aan de openbare basisschool (OBS) De Koempoelan en ook Kinderdagverblijf Het Kwetternest zit in ons pand. De meeste kinderen kennen de PM’ers al. Dit zorgt voor een soepele overgang naar de BSO.

Buitenspelen

Iedere dag gaan we buiten op ontdekkingstocht. In onze aangrenzende speeltuin, op het speelplein van de school en het voetbalveld. Heerlijk ravotten!

Tarieven

Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Voorschoolse en naschoolse opvang 52 € 9,12
Naschoolse opvang 52 € 9,12
Voorschoolse en naschoolse opvang 40 € 10,70
Naschoolse opvang 40 € 10,70
Voorschoolse opvang 40 € 10,70
Vakantieopvang € 10,70

Een dag op buitenschoolse opvang De Spetters

Voorschoolse opvang

Om 07.00 uur openen onze deuren. Je kind kan bij ons rustig wakker worden, terwijl jij naar je werk gaat. Samen doen we activiteiten waar je kind op dat moment zin in heeft. We zorgen dat je kind in de klas is, voordat de laatste schoolbel gaat! Zo heeft iedereen een relaxte ochtend!

Naschoolse opvang

 • Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.
 • Rond 15.00 uur: er staat een heerlijk gezond tussendoortje klaar bij de bar. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind kiezen uit verschillende gezamenlijke activiteiten. Binnen in het knutsel- of kooklokaal. Je kind maakt hier prachtige kunstwerken voor thuis. En leert samen met de Pedagogisch Medewerkers nieuwe recepten en smaken ontdekken. Buitenspelen we op het schoolplein!
 •  Om 17.00 uur: de eerste ouders komen hun kind ophalen. We bespreken kort de dag. In de OuderApp lees je een uitgebreider verslag van de dag met foto’s!

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

BSO De Spetters heeft 3 groepen en biedt voorschoolse opvang aan!

Bij BSO De Spetters vangen wij met plezier kinderen op van:

 • Openbare basisschool (OBS) De Kampoelan

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur. Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina.

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

BSO De Spetters is goed bereikbaar! Je kunt gratis voor de deur parkeren.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.