De locatie

Buitenschoolse opvang De Driesprong vind je in het Dalton Kindcentrum Parelhof in de Purmer-Noord. Een locatie waar een award-winning top team van Pedagogisch Medewerkers klaarstaat voor je kind en jou.

De kinderen vertellen graag zelf waarom zij een top team hebben: “Ze zorgen dat altijd alles leuk is op de BSO. Ze zijn zorgzaam, duidelijk, maar niet al te streng. We mogen ze altijd helpen en ze hebben veel geduld met ons. Het is altijd een feest!”

Contactgegevens

Zichthof 10, 1445 HC Purmerend
Unit Coördinator: Mariska Hoogwerf
LRK nummer: 101667036
Openingstijden
Voorschoolse opvang Naschoolse opvang
Ma 7.00 – 8.30 14.00 – 18.30
Di 7.00 – 8.30 14.00 – 18.30
Wo 7.00 – 8.30 14.00 – 18.30
Do 7.00 – 8.30 14.00 – 18.30
Vr 7.00 – 8.30 14.00 – 18.30
Voorschoolse opvang

Moet je vroeg weg voor je werk? Geen probleem! We bieden voorschoolse opvang aan vanaf 07.00 uur. Samen rustig wakker worden, ontbijten en we brengen je kind naar de klas. Dit zorgt voor een relaxte ochtend!

Dalton onderwijs

Keuzevrijheid, samenwerking en zelfstandigheid staan bij ons centraal. We werken volgens het Daltononderwijs. Een flexibele methode die we aanpassen aan de behoefte van je kind.

Kindcentrum

Samen met basisschool Het Parelhof vormen we een Kindcentrum. Collega’s uit kinderopvang en onderwijs werken samen onder één dak. Benieuwd? Lees meer over het Kindcentrum.

 

Tarieven

Buitenschoolse opvang De Driesprong
Wil je weten aan welke kosten je moet denken voor deze BSO? Wij bieden flexibele opvang. Dit betekent dat wij verschillende pakketten hebben. Zo kun je zelf kiezen welke hoeveelheid uren het beste past bij jouw situatie.
Pakket Weken Uurtarief
Voorschoolse opvang + ontbijservice en naschoolse opvang 52 € 9,12
Naschoolse opvang 52 € 9,12
Voorschoolse opvang + ontbijtservice 52 € 9,75
Voorschoolse opvang + ontbijtservice en naschoolse opvang 40 € 10,70
Naschoolse opvang 40 € 10,70
Voorschoolse opvang + ontbijtservice 40 € 11,32
Vakantieopvang € 10,70

Een dag op BSO De Driesprong

Tijdens de voorschoolse opvang:

Om 07.00 uur: we openen onze deuren. Je kind kan bij ons rustig wakker worden, terwijl jij naar je werk gaat. Samen ontbijten we en doen we activiteiten waar je kind op dat moment zin in heeft. We zorgen dat je kind in de klas is, voordat de laatste schoolbel gaat! Zo heeft iedereen een relaxte ochtend!

Tijdens de naschoolse opvang:

 • Rond 14.00 uur: we halen je kind op van school of het komt zelfstandig naar de BSO. Na een drukke schooldag is het tijd om samen met vrienden of vriendinnen te ontspannen.
 • Rond 15.00 uur: dekken we samen met de kinderen de tafel om een heerlijk gezond tussendoortje te eten. Van groentes en fruit tot crackers met bijvoorbeeld kipfilet en (smeer)kaas. Daarna mag je kind zelf bedenken wat hij of zij wilt gaan doen. Buiten op het schoolplein spelen, of binnen knutselen, koken of andere activiteiten. Je kind heeft inspraak op hoe de middag bij BSO De Driesprong verloopt!
 • Om 17.00 uur: de kinderen krijgen nog lekker vers fruit. Wanneer je jouw kind komt ophalen, bespreken we kort de middag. In de OuderApp delen wij foto’s zodat je kunt zien wat je kind heeft gedaan bij ons.

Waarom heeft BSO De Driesprong een award-winning top team?

Hoog bezoek bij BSO De Driesprong! Op 21 september 2023 stond tijdens de Dag van de Pedagogisch Medewerker de FNV kinderopvang op de stoep voor een speciale uitreiking.

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Veelgestelde vragen

BSO De Driesprong heeft 2 groepen:

 • Blauw
 • Groen

Je kind zit in een van deze basisgroepen met vaste Pedagogisch Medewerkers.

Jazeker! Ook tijdens vakanties zijn wij open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur.   Wij proberen er altijd een extra feest van te maken met de kinderen. Zo organiseren wij speciale workshops. Deze geven onze Pedagogisch Medewerkers of wij huren hier vakmensen voor in.

Wil je ook graag je kind tijdens de schoolvakantie bij ons brengen? Dit kan als je een contract hebt voor 52 weken of gebruikmaakt van Vakantieopvang. Lees hierover meer op onze Tarievenpagina.

Wij zijn gesloten tijdens onderstaande nationale feestdagen:

 • Nieuwjaarsdag
 • Eerste en Tweede Paasdag
 • Koningsdag
 • 5 mei (1x in de 5 jaar)
 • Hemelvaartsdag en de vrijdag hierna
 • Eerste en Tweede Pinksterdag
 • Eerste en Tweede Kerstdag

Ook zijn we gesloten op de studiedag van onze medewerkers. Via de OuderApp ontvang je op tijd bericht over deze datum.

 

BSO De Driesprong is goed bereikbaar! Je kunt gratis voor de deur parkeren. Omdat we in een woonwijk zitten, kan het weleens druk zijn.

We zitten op een steenworp afstand van Winkelcentrum Gildeplein. Fijn als je van tevoren of samen met je kind boodschappen moet halen.

We hechten veel waarde aan interactie met jou. Daarom gebruiken we de OuderApp. Deze app kun je als ouder gratis downloaden. Met de OuderApp houden we je op de hoogte van de dagelijkse activiteiten en de ontwikkeling van je kind. Zo mis je nooit een bijzonder moment!

De belangrijkste functies van de OuderApp:

 • Mijn Kind: bekijk een dagverslag met foto’s van je kind.
 • Berichten: ontvang berichten van de groep. Ook kun je eenvoudig zelf berichten versturen.
 • Agenda: vraag bijvoorbeeld een extra dag aan of geef afwezigheid door.
 • Locatie: lees het laatste nieuws of bekijk belangrijke documenten en informatie.
 • Account: bekijk je instellingen, persoonlijke gegevens en eventuele tegoeden.