In onze sfeervolle kinderdagverblijven bieden we professionele en gezellige opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het hechte pedagogisch team zorgt voor een huiselijke sfeer waarin uw kind zich op zijn/haar gemak voelt.

Ontwikkelen in eigen tempo

Uw kind krijgt bij ons rust en ruimte om zich te ontwikkelen in zijn/haar eigen tempo. Baby’s volgen zoveel mogelijk het ritme van thuis. Dit zorgt voor een rustige en ontspannen baby. Ook de allerkleinsten vinden contact met andere kinderen heel leuk. Door te kijken en elkaar na te doen, leren ze heel veel.

Lekker en gezond eten en drinken

Wij vinden gezonde voeding heel belangrijk. Elke middag eten we samen met de kinderen een gezonde en verse warme maaltijd. Samen aan tafel smullen is leuk en leerzaam. En: zien eten doet eten! De meeste kinderen eten hun groente keurig op. Bovendien ontlast dit u in uw drukke ‘avondspits’: uw kind heeft in elk geval al 1 gezonde maaltijd gehad.

Samen op avontuur

Iets oudere kinderen ontwikkelen zich graag door samen te spelen. In een groep met leeftijdsgenootjes genieten ze in de speelruimte binnen en gaan ze samen op avontuur in onze tuin. De ruimtes, zowel binnen als buiten, en het speelgoed zijn afgestemd op elke leeftijdscategorie.

Veiligheid

Veiligheid is essentieel. Wij besteden veel aandacht aan veilige ruimtes en scholing van personeel. Op elke locatie is tenminste één medewerker in het bezit van een diploma EHBO voor kinderen. Daarnaast hanteren wij op onze kinderdagverblijven het vierogenprincipe: elke medewerker kan op elk moment van de dag gezien en/of gehoord worden door een collega.

Ouderportal

Via een app versturen we foto’s en een dagboekje: zo kunt u meekijken hoe uw kind de opvang ervaart!

Kinderdagverblijven Purmerend locaties

   Ouders aan het woord

   “Onze kinderen gaan altijd met veel plezier naar de opvang”

   Kom bij ons kijken
   Vraag hier een rondleiding aan
   direct aanvragen