Onze BSO World of Xperience kreeg onlangs een bezoek van de directie Kinderopvang van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De managers en beleidsmedewerkers van de directie Kinderopvang van het ministerie vinden het belangrijk om ervaringen vanuit de praktijk op te halen. Ze waren benieuwd naar onze eigen ervaringen met onze unieke BSO. ‘Wat bieden wij aan en wat maakt ons anders dan een “reguliere” BSO’. Uiteraard waren ze van harte welkom om de wondere hightech wereld van BSO World of Xperience zelf te komen ervaren.

Allereerst werden ze ontvangen door onze bestuurder Erik Holtslag, regiomanager Dieuwke en operationeel manager Lycia in het Lounge Café van H20 Esports Campus. Vervolgens volgde er een rondleiding op de begane grond van H20 waar zij oprichter Dirk Tuip spraken over deze bijzondere campus waar gaming, esports en creative tech centraal staan.

Rond 15 uur was het tijd om onze BSO World of Xperience te bezoeken. De kinderen waren op dat moment samen met onze pedagogisch medewerker Esmee lavalampen aan het maken. Ook waren er een paar kinderen druk bezig met digitaal tekenen samen met onze pedagogisch medewerker Nick.

Operationeel manager van BSO World of Xperience Lycia vertelde aan de directie Kinderopvang wat de kinderen zoal op een dag doen, wat ze aanbieden en hoe de kinderen en ouders het ervaren. Ze waren vooral onder de indruk van de logistieke organisatie van deze BSO.

Daarna was het tijd voor de directie Kinderopvang om deze hightech wereld echt te ontdekken met een workshop Drones besturen van Twaanlab. Waardoor zij het begrip ‘World of Xperience’ aan den lijve konden ondervinden. “We hadden het met z’n allen erg naar ons zin.”, aldus Mohamed.

Daarna was er tijd voor Erik, Dieuwke en Lycia om met de beleidsmedewerkers van het ministerie in gesprek te gaan over de knelpunten die wij in de kinderopvang ervaren door de regelgeving. En ook over de kansen en bedreigingen van de ontwikkelingen in onze branche.

Samen verkennen we de zee vol mogelijkheden

We kunnen niet wachten om jou en je kleine te ontmoeten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee!