Blijf jezelf ontwikkelen bij Kinderopvang Purmerend


Wij waarderen jou! Je talent, persoonlijkheid én je enthousiasme om jezelf ontwikkelen. Wil je samen onze opvang blijven verbeteren? En houd je van hard werken, maar ook van hard lachen? Dan zit je bij Kinderopvang Purmerend (SKOP) helemaal op je plek. We leren van en met elkaar. Dat doen we met complete opleidingen, het leerplatform KinderWijs TV en persoonlijke ontwikkelpaden.

Klaar om te werken en leren in de kinderopvang? Bekijk hieronder onze vijf opties!

Stage als Pedagogisch Medewerker

Volg je de opleiding Pedagogisch Werk of Onderwijsassistent? Start dan als stagiair! Bij Kinderopvang Purmerend leren we van en met elkaar. Daarom nemen we je op in ons team en leren we je alle kneepjes van het vak. Je ondersteunt onze Pedagogische Medewerkers in de begeleiding, ontwikkeling én verzorging van de kinderen. Zo ontdek je hoe mooi en waardevol het is om te werken in de kinderopvang. Ook fijn: je sluit je stage af met een bak aan nieuwe ervaring. Pedagogische vaardigheden onder de knie? Check! Samenwerken? Check!

Werken en leren als BBL’er

Wil jij werken en leren combineren in de kinderopvang? Dat kan met een BBL-opleiding! We kijken samen op welke locatie van Kinderopvang Purmerend je het best past. En waar jij een optimale ontwikkeling kan doormaken. Vaak is dit op een BSO-locatie, maar soms ook in combinatie met de peuteropvang. Je werkplekbegeleider weet haarfijn wat jij nodig hebt in jouw leerproces.

Heb je je diploma behaald? Ruil dan je studieboeken in voor onze Talentpool: dé plek om nog meer ervaring op te doen. Daarna ben je volop klaargestoomd om te solliciteren op onze interne vacatures. Hoera!

Talentpool: tijd voor ontwikkeling

Zonder talent zijn we nergens. Daarom hebben we bij Kinderopvang Purmerend een Talentpool. Groot voordeel voor jou: je bepaalt grotendeels zelf waar én wanneer je werkt. Zo krijg je de kans om al onze opvanglocaties te ontdekken.

Als Talentpooler heb je geen vaste groep. Ook hoef je bepaalde taken, zoals mentorgesprekken, niet te doen. Hierdoor blijft er extra tijd over voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je ervaring opdoen binnen verschillende opvangsoorten? Of volg je liever een cursus of opleiding naast je werk? Waar je ook voor kiest: je collega’s ontvangen je met open armen. Blij dat je er bent!

Bijbaan Pedagogisch Medewerker

Ben je student Pabo, Pedagogiek, Social Work of Sportkunde? Dan hebben wij de ideale bijbaan voor je. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je werkt. Ook krijg je een lekker salaris (minimaal € 15,50 per uur!) en kun je je cv vullen met relevante ervaring. Bij ons geen ellenlange sollicitatierondes, maar een leuke meeloopmiddag op de groep. We bekijken gelijk of je aan de kwalificatie-eisen voldoet en hoe we je gaan inwerken. En daarna: starten maar! Onze teams kijken naar je uit. Welkom bij de SKOP-familie!

Onze parels van arbeidsvoorwaarden

Salaris

Wij werken volgens de Cao Kinderopvang. Voor een Pedagogisch Medewerker loopt het salaris op tot € 3.421,- per maand.

Eindejaarsuitkering

Over je salaris krijg je niet alleen 8% vakantiegeld, maar ook 3% eindejaarsuitkering. Yes, dat tikt lekker aan!

Vakantiedagen

Hoe beter de balans tussen werk en privé, hoe gelukkiger jij bent. Daarom krijg je bijna 6 weken verlof o.b.v. 36 uur.

Persoonlijke ontwikkeling

Volg bij ons interessante cursussen en opleidingen. Kies je voor de cursus Babyspecialist? Of groei je door naar Senior of Pedagogisch Coach?

Personeelskorting

Fijne extra’s voor jou als collega. Bespaar op de opvang van je kind, je nieuwe (elektrische) fiets, sportabonnement en zorgverzekering.

Feesten en uitjes

Zomer-BBQ, kerstfeest, teamuitjes: samen hangen we de slingers op. Met kerst en de Dag van de PM’er hoort daar ook een cadeau bij!

Veelgestelde vragen

Er zijn veel diploma’s die kwalificeren voor de kinderopvang. Doe hier de diplomacheck kinderopvang. Kom je er niet helemaal uit? Gooi je twijfel overboord en neem contact met ons op. We kijken graag met je mee! Tip: er is ook een handig stappenplan waarmee je ontdekt of je in de kinderopvang mag werken.

Heb je (nog) geen kwalificerend diploma, maar wil je wel graag werken in de kinderopvang? Geen zorgen! Er zijn verschillende mogelijkheden om een opleiding te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een mbo-certificaat, een BBL-opleiding of een EVC-traject waarmee je je kwalificeert voor de kinderopvang. Meer informatie vind je in de kwalificatie-eis van de Cao Kinderopvang. Ook is er een handig stappenplan om de juiste route naar een kwalificatie te bepalen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Als Pedagogisch Medewerker kom je in schaal 6 van de cao Kinderopvang. Het startsalaris is € 2.489,- en dit loopt op tot € 3.421,- op basis van 36 uur. Wil je liever in een andere rol aan de slag? Bekijk dan onze vacatures. Of neem contact met ons op, zodat we samen jouw droombaan kunnen bespreken. We hebben bij Kinderopvang Purmerend verschillende functies en doorgroeimogelijkheden. Bekijk hier alle salarisschalen.

Bij ons kun je rekenen op een fijn salaris, een eindejaarsuitkering en verschillende opleidingsmogelijkheden. Maar er is meer:

 • Korting op kinderopvang van je kind bij Kinderopvang Purmerend.
 • Korting op je zorgverzekering: € 8,- bruto voor de basisverzekering (t/m salarisschaal 6) en € 8,- bruto voor de aanvullende verzekering.
 • Korting op je sportabonnement.
 • Korting op je nieuwe (elektrische) fiets met ons fietsplan.
 • Gezellige personeelsvereniging.
 • De leukste uitjes en bedrijfsfeesten.

Wij zijn een maatschappelijke kinderopvang. Dit betekent dat wij onze winst investeren in de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat elk kind toegang heeft tot kinderopvang: dé plek waar kinderen elkaar ontmoeten, verschillende culturen ontdekken en nieuwe vaardigheden leren.
Iedereen verdient een gelijke kans. Daarom bieden wij onder andere peuteropvang, taalondersteuning, VVE (Vroege Voorschoolse Educatie) en peutergym aan. Hiervoor werken we samen met maatschappelijke partners, zoals de gemeente en scholen. Samen bereiken we meer dan alleen!

Bij Kinderopvang Purmerend kun je terecht voor:

 • Familiegevoel en hartelijkheid:
  We zijn blij dat je er bent! Bij ons kun je jezelf zijn. We zijn zorgzaam voor onze kinderen én voor elkaar. Wij vinden een goede sfeer heel belangrijk. Net als vertrouwen, vriendelijkheid en enthousiasme.
 • Deskundige organisatie en zelfontwikkeling:
  Vakkennis dus! Jouw persoonlijke en vakmatige ontwikkeling staat voorop. Wil je een cursus volgen? Of liever een opleiding? Bij ons krijg je de kans. Hierdoor word je steeds sterker en professioneler.
  We leren van en met elkaar. Elke dag werken we samen aan een nóg betere kinderopvang.
 • Betrouwbaarheid:
  Je kunt op ons rekenen. Al 50 jaar zijn we een betrouwbare en stabiele werkgever. Onze leidinggevenden hebben een luisterend oor. We geven je vertrouwen, waardering en verantwoordelijkheid. Want dat verdien je!

Onze kernwaarden zijn Zorgzaam, Enthousiast, Kwaliteitsbewust, Klantgericht en Ondernemend.
Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Dan leren we je graag kennen! Bekijk onze vacatures.

Zonder talent zijn we nergens. Daarom hebben we bij Kinderopvang Purmerend een Talentpool. Groot voordeel voor jou: je bepaalt grotendeels zelf waar én wanneer je werkt. Zo krijg je de kans om al onze opvanglocaties te ontdekken.

Als Talentpooler heb je geen vaste groep. Ook hoef je bepaalde taken, zoals mentorgesprekken, niet te doen. Hierdoor blijft er extra tijd over voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je ervaring opdoen binnen verschillende opvangsoorten? Of volg je liever een cursus of opleiding naast je werk? Waar je ook voor kiest: je collega’s ontvangen je met open armen. Blij dat je er bent!

 

Heb je nog een vraag?

Wil je meer weten over leren en werken bij Kinderopvang Purmerend? Neem contact met ons op via de buttons hieronder. Of stuur een e-mail!