Ben jij onze nieuwe pedagogische parel? Kom aan boord bij dé maatschappelijke kinderopvang van Waterland.
We ontmoeten je graag tijdens de SKOP Open Avond!

Datum, tijd en locatie:

Woensdag 22 mei 2024
19.00 uur – 21.00 uur
Het Kwetternest
Gangeslaan 55, 1448 BV Purmerend
Proef de sfeer

Krijg een rondleiding en ontdek de sfeer van onze locatie en organisatie.

Volg de opleidingspresentatie

Kom alles te weten over de BBL-opleiding van het Regio College. Stel al je vragen aan de docent!

Ga in gesprek

Ontmoet onze Pedagogisch Medewerkers, Managers en HR-collega’s en leer ons écht kennen.

 

Werken en leren in de kinderopvang

Bij ons kun je werken en leren tegelijk. SKOP is een leerbedrijf! Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden. Ben jij ook benieuwd naar de BBL-opleiding? Of zoek je een mooie stageplaats? Wie weet overweeg je wel een totale carrièreswitch! Kom alles te weten over leren en werken bij SKOP!

Wie zijn wij?

Wij zijn Stichting Kinderopvang Purmerend! Een hele mond vol, dus noem ons maar SKOP. We bestaan al 50 jaar, maar barsten van de ambitie. Samen met bijna 400 collega’s werken we elke dag aan één doel: een goede start bieden aan ieder kind.

SKOP is dé maatschappelijke kinderopvang van Waterland. Met 40 locaties is er altijd een plek bij jou in de buurt. We zijn een betrouwbare en stabiele werkgever. Bij ons krijg je aandacht en waardering, mooie ontwikkelkansen en een goede balans tussen werk en privé. En niet te vergeten: een warm en gezellig team om je heen. Blij dat je er bent!

Veelgestelde vragen

Er zijn veel diploma’s die kwalificeren voor de kinderopvang. Doe hier de diplomacheck kinderopvang. Kom je er niet helemaal uit? Gooi je twijfel overboord en neem contact met ons op. We kijken graag met je mee! Tip: er is ook een handig stappenplan waarmee je ontdekt of je in de kinderopvang mag werken.

Heb je (nog) geen kwalificerend diploma, maar wil je wel graag werken in de kinderopvang? Geen zorgen! Er zijn verschillende mogelijkheden om een opleiding te volgen. Denk bijvoorbeeld aan een mbo-certificaat, een BBL-opleiding of een EVC-traject waarmee je je kwalificeert voor de kinderopvang. Meer informatie vind je in de kwalificatie-eis van de Cao Kinderopvang. Ook is er een handig stappenplan om de juiste route naar een kwalificatie te bepalen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

Als Pedagogisch Medewerker kom je in schaal 6 van de cao Kinderopvang. Het startsalaris is € 2.489,- en dit loopt op tot € 3.421,- op basis van 36 uur. Wil je liever in een andere rol aan de slag? Bekijk dan onze vacatures. Of neem contact met ons op, zodat we samen jouw droombaan kunnen bespreken. We hebben bij Kinderopvang Purmerend verschillende functies en doorgroeimogelijkheden. Bekijk hier alle salarisschalen.

Bij ons kun je rekenen op een fijn salaris, een eindejaarsuitkering en verschillende opleidingsmogelijkheden. Maar er is meer:

 • Korting op kinderopvang van je kind bij Kinderopvang Purmerend.
 • Korting op je zorgverzekering: € 8,- bruto voor de basisverzekering (t/m salarisschaal 6) en € 8,- bruto voor de aanvullende verzekering.
 • Korting op je sportabonnement.
 • Korting op je nieuwe (elektrische) fiets met ons fietsplan.
 • Gezellige personeelsvereniging.
 • De leukste uitjes en bedrijfsfeesten.

Wij zijn een maatschappelijke kinderopvang. Dit betekent dat wij onze winst investeren in de organisatie. Wij vinden het belangrijk dat elk kind toegang heeft tot kinderopvang: dé plek waar kinderen elkaar ontmoeten, verschillende culturen ontdekken en nieuwe vaardigheden leren.
Iedereen verdient een gelijke kans. Daarom bieden wij onder andere peuteropvang, taalondersteuning, VVE (Vroege Voorschoolse Educatie) en peutergym aan. Hiervoor werken we samen met maatschappelijke partners, zoals de gemeente en scholen. Samen bereiken we meer dan alleen!

Bij Kinderopvang Purmerend kun je terecht voor:

 • Familiegevoel en hartelijkheid:
  We zijn blij dat je er bent! Bij ons kun je jezelf zijn. We zijn zorgzaam voor onze kinderen én voor elkaar. Wij vinden een goede sfeer heel belangrijk. Net als vertrouwen, vriendelijkheid en enthousiasme.
 • Deskundige organisatie en zelfontwikkeling:
  Vakkennis dus! Jouw persoonlijke en vakmatige ontwikkeling staat voorop. Wil je een cursus volgen? Of liever een opleiding? Bij ons krijg je de kans. Hierdoor word je steeds sterker en professioneler.
  We leren van en met elkaar. Elke dag werken we samen aan een nóg betere kinderopvang.
 • Betrouwbaarheid:
  Je kunt op ons rekenen. Al 50 jaar zijn we een betrouwbare en stabiele werkgever. Onze leidinggevenden hebben een luisterend oor. We geven je vertrouwen, waardering en verantwoordelijkheid. Want dat verdien je!

Onze kernwaarden zijn Zorgzaam, Enthousiast, Kwaliteitsbewust, Klantgericht en Ondernemend.
Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Dan leren we je graag kennen! Bekijk onze vacatures.

Zonder talent zijn we nergens. Daarom hebben we bij Kinderopvang Purmerend een Talentpool. Groot voordeel voor jou: je bepaalt grotendeels zelf waar én wanneer je werkt. Zo krijg je de kans om al onze opvanglocaties te ontdekken.

Als Talentpooler heb je geen vaste groep. Ook hoef je bepaalde taken, zoals mentorgesprekken, niet te doen. Hierdoor blijft er extra tijd over voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wil je ervaring opdoen binnen verschillende opvangsoorten? Of volg je liever een cursus of opleiding naast je werk? Waar je ook voor kiest: je collega’s ontvangen je met open armen. Blij dat je er bent!

 

Heb je nog een vraag?

Wil je meer weten over de Open Avond op woensdag 22 mei 2024? Neem contact met ons op via de buttons hieronder. Of bel ons via 0299 – 46 10 11.