Werken bij Kinderopvang Purmerend betekent dat je onderdeel bent van een professionele en initiatiefrijke kinderopvangorganisatie, die altijd in beweging is. Collegialiteit, een prettige werksfeer en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Je krijgt bij ons veel kansen om je te ontwikkelen, via onze eigen SKOP Academy bijvoorbeeld.

  • Ben jij opzoek naar (inval)werk?
  • Heb jij al jaren je diploma of ben je net of bijna afgestudeerd?
  • Ben je starter en wil je weten wat onze traineeship voor jou kan betekenen?
  • Heb je interesse in de kinderopvang, maar ben je nog niet gekwalificeerd?

Wij maken graag kennis met je op onze open avond!

Klik hier voor meer informatie over de open avond 5 maart


 

Over Kinderopvang Purmerend

250 medewerkers
Bij Kinderopvang Purmerend werken zo’n 250 medewerkers. Dit zijn voornamelijk pedagogisch medewerkers, maar ook operationeel managers. Verder zijn er ondersteunende diensten zoals de pedagogisch coaches, de medewerkers van de afdeling facilitair en kwaliteit, de crediteuren- en debiteurenadministratie, de afdeling HRM, de afdeling marketing en communicatie en de afdeling klantenservice en inschrijvingen. In 2015 zijn wij gestart met Deel! shared service center, waardoor medewerkers naast hun werkzaamheden voor SKOP ook kunnen worden ingezet voor andere opdrachtgevers.

Hecht team
Je maakt deel uit van een hecht team. In alle teams vind je een mix van oudere en jongere medewerkers, zodat je elke dag van elkaar kunt leren. Wij zijn enthousiast, ondernemend en gepassioneerd in ons vak. Teamspirit en een prettige sfeer zijn belangrijk voor ons. Wij hanteren een leeftijdsbewust personeelsbeleid, waarbij we de jarenlange ervaring van huidige medewerkers graag koppelen aan de waardevolle nieuwe inzichten van starters op de arbeidsmarkt.

Werken in de kinderopvang én in het onderwijs
Als pedagogisch medewerker werk je binnen verschillende werksoorten en je bent met jouw brede kennis inzetbaar binnen kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO. Dit maakt je werk zeer afwisselend. Door de ontwikkeling van kindcentra en de samenwerking met het onderwijs hebben pedagogisch medewerkers bij SKOP de kans om zowel in de kinderopvang als in het onderwijs te werken. Dat maakt onze functies veelzijdig.
Je kunt als pedagogisch medewerker ook invallen op diverse locaties. Als invalmedewerker zorg voor je stabiliteit op de groep bij afwezigheid van je collega’s; een belangrijke functie.

Persoonlijke groei en ontwikkeling
Bij SKOP heb je de ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Wij bieden je veel mogelijkheden zodat je je kan blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan coaching on the job, video-interactie begeleiding, opleidingen en uitwisseling van vaardigheden en kennis. De medewerkers zijn immers bepalend voor de kwaliteit die wij bieden aan de kinderen en hun ouders! SKOP geeft medewerkers de kans zich te ontwikkelen. Via ons interne opleidingscentrum SKOP Academy kan elke medewerker kiezen uit een breed aanbod van (pedagogische) opleidingen, workshops en trainingen.

Passie voor ons vak doorgeven aan stagiaires
Stagiaires krijgen bij ons veel aandacht; zij zijn de pedagogisch medewerkers van de toekomst. Wij geven de passie voor ons vak graag door aan studenten. Stagiaires krijgen uitgebreide begeleiding en we zijn in gesprek met ROC’s om opleidingen goed aan te laten sluiten bij de praktijk.

Feestjes!
We zijn elke dag serieus bezig met kinderopvang, maar ontspanning is voor ons net zo belangrijk! Onze actieve personeelsvereniging Polivinario organiseert vele activiteiten per jaar, zoals workshops en uitjes. Daarnaast organiseren wij elke zomer een BBQ voor alle medewerkers en is het op onze kerstborrel altijd druk en nog lang gezellig… Met de SKOP pas krijg je bovendien korting bij veel winkels in Purmerend.

Gezamenlijk dragen we zorg voor de opvang van vele kinderen in Purmerend en omgeving. Bij Kinderopvang Purmerend ga je met plezier naar je werk!

 

 

kijk snel bij onze vacatures!