Wij zijn de leukste organisatie van de regio! Ja, dat durven wij echt te zeggen. Bij ons mag je jezelf zijn; wij houden van alle verschillen. Ons team bestaat uit 320 collega’s en wij hebben passie voor ons vak! Bij ons ben je onderdeel van een professionele en initiatiefrijke organisatie, die altijd in beweging is.

Al ruim 45 jaar zijn wij de grootste aanbieder van kinderopvang in Purmerend en omgeving. We verzorgen opvang op 42 locaties en hebben een mooi servicebureau, dus dat zijn heel veel leuke werkplekken.

Kom bij ons werken en ervaar het zelf!

Een plek waar je jezelf mag zijn!
De luxe van werken bij onze organisatie is: jij kiest. Werk je graag op een kinderdagverblijf, een peuteropvang, een BSO of een kindcentrum? In de stad of een dorp? Grote of kleine locatie? Laat het ons weten!
Lees meer
De leukste kinderopvang om voor te werken!
Hoe maak je de kinderopvang nog leuker dan het al is? Wat dacht je van een Sport BSO, een Natuur BSO of een BSO met echt kookcafé? Heb jij een idee, spreek je uit! Samenwerken brengt meer!
Lees meer
(Groei)mogelijkheden voor jou!
Je krijgt bij ons veel kansen om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld via ons interne opleidingscentrum SKOP Academy of tijdens ons traineeship. Er zijn er talloze mogelijkheden.
Lees meer
Blij dat je er bent!
Bekijk onze vacatures
JOBALERT!
Wees als eerste op de hoogte van onze vacatures!